Părinții care au copii școlari, în clasele 0-12, sunt invitați să participe la o întâlnire online gratuită dedicată prevenirii și combaterii bullying-ului în rândul copiilor.

Întâlnirea „Educație fără bullying” se va desfășura marți, 22 noiembrie, între orele 18:30-20:30, prin intermediul platformei Zoom, iar înscrierea se face completând formularul disponibil AICI.

În cadrul evenimentului, părinții vor avea ocazia să afle ce instrumente au la dispoziție pentru a preveni bullying-ul și pentru a interveni atunci când copiii lor sunt implicați în astfel de situații, fie ca victime, agresori sau martori.

Întâlnirea îi are ca vorbitori pe Nadia Tătaru – Președinta Asociației Părinților Isteți, Adriana Mitu – psiholog, psihoterapeut, Gabriela Maalouf – psiholog, consilier școlar, Iulian Cristache – președintele Federației Naționale a Părinților și pe Iuliana Constantinescu – președintele Reprezentanței Sector 2 a Federației Naționale a Părinților.


„Educație fără bullying” a fost lansată la finalul lunii octombrie de Asociația Părinților Isteți și Fundația Vodafone România și este singura aplicație care ajută la prevenirea și combaterea bullying-ului în România.

Aplicația, care se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store, păstrează anonimatul utilizatorului și este foarte ușor de folosit de toți cei interesați: copii, părinți, profesori, indiferent de tipul de telefon pe care îl dețin.